Címlap - eretnek.hu https://www.eretnek.hu/ Tue, 30 Nov 2021 03:27:11 +0000 Joomla! - Open Source Content Management hu-hu GYŰLÖLET TANFOLYAM INDUL! https://www.eretnek.hu/rovatok/balhe/94-gyulolet-tanfolyam-indul https://www.eretnek.hu/rovatok/balhe/94-gyulolet-tanfolyam-indul
 pen 595472 640

Online gyűlölet-oktatás modul rendszerben
Modulok:

Gyűlölettan 1. - hétköznapi gyűlölet cukiságbetétekkel
Gyűlölettan 2. - színtiszta cukiságmentes gyűlölet
Válogatott káromkodások
Verbális erőszak - lealázás, földbe taposás
Fenyegetés, zsarolás
Álnokság - beépülés, álcázás
Árulástan

Vizsgadolgozat:
Maximum 100 szavas közösségi hálózatba küldésre szánt gyűlöletbeszéd, amely a tanultak legtöbb elemét tartalmazza.

Tanulmányi verseny:
A vizsgadolgozatokat a versenyen indulók közzéteszik a világhálón. A lenagyobb tetszést arató bejegyzések közül a három legrövidebb kerül a döntőbe. A döntősök egymás és egymás írása ellen posztolnak, s az nyer, ki a legtöbb szavazatot kapja a tanfolyam hallgatói közül.

Minden hallgató oklevelet kap tanulmányairól.
Bizonyítványt azonban csak a világhálón valódi sikert elért hallgatók kaphatnak. A bizonyítvány záradéka ajánlást tartalmaz, mely bármely politikai pártban, civil vagy más szervezetben bemutatható, az önéletrajzhoz mellékelhető.
Kellő számú jelentkező esetén kezdeményezni fogjuk tanfolyamunk OKJ regisztrációját, induló tanfolyamunk azonban nem ilyen!

Jelentkezni lehet e-mailben, melyre - ár- és fizetési információkat tartalmazó - részletes tájékoztatást küldünk. (Informatikai ismereteket - közösségi háló, posztolás, blogírás - nem oktatunk! Kérésre ilyen ismereteket nyújtó más tanfolyamokat ajánlunk.)

]]>
operativ.mail@gmail.com (Al Mate) Kiemelt Balhé Cikkek Tue, 08 Sep 2015 05:42:04 +0000