fbpx

Dzsenderfasiszta kultúrvérengzés - avagy benyalok a fidesznek

 Mi kell a nonek

Eddig is sejtettem az áprilisi választások eredményének valódi okát, most végleg világossá vált számomra, hogy mégoly alulképzett, s szerencsétlen népünknek egészséges történelmi immunrendszere tartotta hatalomban az amúgy köztörvényes bűnözőkből álló, fasiszta módszereket alkalmazó, korrupt elitet, amely azonban legalább a megmaradást, az életet nem veszélyezteti. Egyelőre ugyanis nem tilos a boldogság, az érzelmek szabad kinyilvánítása, a másik fél pedig ezzel kezdi, hogy ezeket rácsok közé dugja.

Bővebben ...

Jelen és jövő - 2017. március 15.

20170315 FIDESZ 2

JELEN

2017. március 15. FIDESZ (állami) nagygyűlés a Nemzeti Múzeumnál. Több tízezer ember, vegyes korú, kiegyensúlyozott emberek tömege, kik ünnepelni jöttek. Magyar, lengyel, székely zászlók, mindenkin kokárda. Népi muzsika és tánc, melyek közül csupán a széki lassú alkalmas a lélek húrjainak megpendítésére. Tarlós és Orbán beszédek, sok tapssal. A miniszterelnök felvázolja jövőképét, benne a sajátját is: a köztünk szaladgáló kisfiúk és copfos kislányok között ott találhatók a jövő bajnokai, tudósai és miniszterelnökei.

Tovább

Kis magyar szélhámia

 

Mindig rácsodálkozom az emberi arcátlanság minden határt túllépő újabb és újabb megnyilvánulására. A marketing minap engem ért vadhajtása azonban arra is késztetett, hogy tollat ragadjak, s közkinccsé tegyem, hiénáknak ötlet gyanánt, áldozatoknak védelmezőül.

Telefonhívást kaptam, melyben egy kedves női hang udvariasan tájékoztatott, hogy „50 éven felülieknek országos általános egészségügyi szűrővizsgálat indult térítésmentesen, TB finanszírozással. Páty – ahol lakom – a Budapest II. kerületi Egészségmegőrző Központhoz tartozik, így egyeztetnének velem egy időpontot a várakozás elkerülése végett.” Tetszett az ötlet, s bár általában – szerencse fia lévén – nincs bajom, gondoltam az ilyesmi nem árt. Állandóan azt hallani, hogy megelőzéssel milyen óriási előnyök érhetők el az egészség védelmének frontján. Megállapodtunk egy néhány nappal későbbi reggeli időpontban, s még egy SMS üzenetet is kaptam emlékeztetőül az időpontról és a helyszínről. Előzetesen nagy elégedettséggel töltött el a magyar egészségügy e korszerű fejlettségi szintje, s nagy érdeklődéssel vártam a vizsgálatot.

Bővebben ...

GYŰLÖLET TANFOLYAM INDUL!

 pen 595472 640

Online gyűlölet-oktatás modul rendszerben
Modulok:

Gyűlölettan 1. - hétköznapi gyűlölet cukiságbetétekkel
Gyűlölettan 2. - színtiszta cukiságmentes gyűlölet
Válogatott káromkodások
Verbális erőszak - lealázás, földbe taposás
Fenyegetés, zsarolás
Álnokság - beépülés, álcázás
Árulástan

Vizsgadolgozat:
Maximum 100 szavas közösségi hálózatba küldésre szánt gyűlöletbeszéd, amely a tanultak legtöbb elemét tartalmazza.

Bővebben ...